F.R.I.E.N.D.S

Saturday, April 16, 2011

yes,that my bad!!

salam..

nk ngadu.. boleh x?? haha.. yes.. aku kembali menjadikan layar blog aku sebagi diary bergerak dan sentiasa terbuka untuk aku luahan isi hati.. so,boleh blah sekarang klo korang xnk bace... *kerek kejap*

lately nie.. siyes aku banyak tacink dengan bende yang remeh temeh..yes, bile aku ngadu, u said aku perempuan yang rumit, seme bende nk amik hati.. dan bla bla bla...owh! bertambah2 tacink...tp.. dah aku perempuan.. dan aku mcam nie.. ape boleh buat?? kan?? kadang tu aku nanges xsemene-mena bila ape yang aku expect xdapat.. bile aku nk sumthing xleh nk gapai.. murahkan air mata? hahaa...thats my bad~~sory guys

yer aku tahu.. aku nie manje, ngade, suke sgt2 ulang salah yang sama, cuai.. dan bla bla bla... yer..tu aku beb.. si ayien yang baget sweet giler..aku bukan suke bile kena marah.. aku bukan xamik kisah bile org tego aku salah.. tp.. aku pelupa.. aku kadang tu susah nk ingat.. aaaa.. tekanan kan jadik aku?? :(...



siyes.. aku sedeh sgt bile kena marah.. even mak marah pun aku tacink.. aku akan kutuk diri aku.. nie kan plak bile kene bebel dengan org len.. pastu kasik ayat nk power plak.. lg aa sedeh.. yes, aku suke sgt wat muke innocent bile kena marah.. tp.. bile alone, nanges gak dan aku piki bende tu ulang2.. ayat yang diluahkan tu aku pahat jadik kenangan.. (wah! ayat nk gempak) tp.. aku lg suke bile orang tu nk tego, die tego dgn sweet tough.. siyes.. xperlu laa nk kuat2 screaming.. xperlu.. sbb yien yang hot nie da besa kot.. cuma saiko je kejap2.. so, die susah sikit nk paham.. tol x?


yer...pelik dan jelik..aku pun seteress dengan diri aku yang senang sgt2 nk tacink.. aigoo~~(tapi.. kire ok laa kan.. atleast kau tahu mana lemahnyer aku) siyes, kadang tu aku slalu tetanya2, asal laa aku nie rumit sgt eh?  tp.. dah termaktub kan yang hati perempuan nie lembut sgt2.. so, maknanya, aku sama je dengan perempuan2 len.. klo bezanya, aku nie lebih sikit je emo dia.. aha..my dream is.. aku nk jee jadi sum1 yang xde perasaan.. yang heartless.. yang xreti nk terase. yang boleh cool ble kena marah, yang diam kaku bersuara bile tacink dgn semua benda.. bru laa cool kan?? tp.. bile?? bile aku leh jadik camtu? aku pun da penat.. penat nk tacink.. nk sedeh2.. wahahahaha.. xsedeh pun.. da biasa.. lalala..:))

tp.. ble piki2 balik.. seme orang ade bad things die.. sama ade nmpak atau x je.. kan?? like me, ghadess yang amat2 suke tacink. u? haa.. awek yang sangt2 pemarah, beliau? pak cik yang suke kutuk2 orang. mereka? haa.. awek yang pandai cakap tp haprak.. then? y still lg nk ckap aku nie bla bla bla? sedangkan masing2 ade kelemahan? tol x?? *angguk cepat!! hahaha.. everyone ade kelemahan laa dude.. so, kite xpayah laa nk kondem orang ckp cmtu, cmnie..xperlu nk hasut orang sane sini suh terima pendapat dan cara kita.. kita sendiri ade pendirian..klo org bleh terima kita dengan kelemahan kita, kenapa kita xleh nk terima org tu seadanya? kenapa masih lagi menuding jari kepda mereka? masing2 ade kelemahan. u'vet notice kan, nobodys perfect, tp..ape yang xperfect tu.. klo masing2 bertindak balas, kite bleh saling melengkapi...tol x? aha.. (klo xpaham, abaikan)

so..conclusion nyer...  xperlu nk tuding jadi, nk bebel sane sini.. piki +ve sikit and put urself in their shoes, then u can feel it.. jgn laa kerek sgt keh!! :)) k ah.. nk siap2.. sok nk amik make up test mikrowave.. hehehe.. salam sayng.. <3.




nota kaki:saya juga berpesan kepda diri saya.. :)

wahahah.. panjang tu aku bebel..

2 comments:

  1. selekeh!!! hahaha.. hidung xleh nk korek aa beb.. mukus byk!! bhahahah

    ReplyDelete