F.R.I.E.N.D.S

Sunday, October 10, 2010

cherita kita.

.
itu cerita masa kita muda2..
cerita kita yang kau ucap nk kawen dua tiga..
cerita kita yang sangat bahagia...

itu cerita masa dulu kala..
masa kau dan aku sama2 cinta..
masa kau dan aku sharing those moment togeda2...

itu cerita termaktub dalam sejarah hidup kita..
sejarah yangh ditulis tanpa pena..
sejarah yang ditulis dengan xsengaja.
sejarah itu aku akan ingat sampai bila2..

itu cerita kau jangan nak dibuka2..
jangan nk buat2 baik yang xsemene2..
jangan bikin aku sakit jiwa..
jangan laaaa tanyaa setiap kali bersua..
jangan nk cakap kat sapa2..
jangan nk tuding salah belah mana2..

sebab itu cerita..
aku nk ending dengan bahagia..
aku harap.. kau pun jua..
dan aku tahu kau pun xsuke cerita silam kita..
berbahagialah wahai insan yang pernah ku cinta..
lets pretend we dont noe each other..
even aku hari2 jadi stalker..nk tahu perkembagan semasa..
aku tahu.... kau bahagia..
dan aku sangat2 gembira hidup bersama mereka.....
dan aku bahagia.. bila kau bersama.. si dia terchinta..:)

owh.. lupa..
sebelum aku mengakhiri kata..
aku nk pesan pada si pembaca..
ini story bukan anna yang punya..
hanya rekaan semata-mata..
kau dan aku.. xde kaitan kat mana2...





notekaki:
 101010...
lets begin with new life...
delete all those story..
n...
no more cherita kita..:).

4 comments:

  1. let the past be the past.
    tp jgn lupe yg lepas.
    sbb kalo xde yg lepas, xde la moment2 mcm skrg..=)

    ReplyDelete
  2. ye ke xde kena mengena ni..
    emm..

    ReplyDelete
  3. silent: hehehe... :)..

    atie: uhukss.. kadang2.. yang lepas itu menyakitknkan utk teruskan kehidupan.. hohoho..

    toyol: hohoho.. anda sgt kiut!! :P

    ReplyDelete